födelsedagstårta

Datum: 2013-04-04 // Klockan: 13:18:35
Dagens första tårta. Blir ännu en tårta ikväll när släkten kommer, haha. Haft en bra dag hittills i alla fall och hoppas den fortsätter så :)

idag är ingen vanlig dag

Datum: 2013-04-04 // Klockan: 09:01:57
Idag råkar det vara min födelsedag! Fyller 15 år, och det firar jag just nu ensam hemma med en sovande bror. Haha, ja senare kommer det gäster, först några vänner, sen ikväll blir det lite släktingar. Haft en bra dag hittills (2 timmar) och fått lite smått och gott, visar presenterna när dagen är slut! Ja ville bara säga det, ha en bra dag allihopa! :)

just do it

Datum: 2013-04-03 // Klockan: 19:29:00
 

fina kläder till vår och sommar

Datum: 2013-04-03 // Klockan: 14:48:14
Det första jag vill ha är ett par Levis shorts, jag måste införskaffa mig ett par till sommar. DET ÄR SÅ HIMLA SNYGGT! Finns att köpa på t.ex Urban Outfitters, om det finns kvar förstås. Mina favoriter är de som finns på bilderna ovan, gillar både när de sitter lite tight och när de sitter lösare nertill.
 
 
 
Första är från Selected Femme // Andra är ifrån Unif // Tredje är ifrån Modström // Fjärde är i från Estradeur
Bokstavligen ÄLSKAR dessa. Så snygga och passar till i stort sett vilka byxor som helst. Du hittar alla på nelly.com. Vill ha allihopa nu nu nu! Vilken är din favorit?
 
 
Sist men inte minst vill jag ha den här klockan från Daniel Wellington, den är dösnygg och passar till det mesta. Älskar det blåvita bandet så införskaffar jag mig en sån så blir det lätt ett sånt.
Essie-nagellacken är också något som är fint till våren och sommaren, älskar färgerna, och essie nagellacken kan du hitta lite här och där, bl.a Åhlens, Kicks m.m.